Lahodné září v pekařství PAUL

Od otevření první pražské pobočky v roce 2008 nabízí francouzské pekařství PAUL nejen autentické francouzské pečivo, ale i jedinečné kulinářské zážitky.

Bageta s trhaným kachním masem: Dokonalá podzimní harmonie

V podzimní kolekci PAUL vyniká nová bageta s trhaným kachním masem, která bude k dostání již od 27. srpna. Tento lahodný pokrm se vyznačuje mistrovsky připraveným kachním masem, které je doplněno o brusinkovou majonézu s jemným sladkým nádechem.

Chuťový koncert završují zrnka granátového jablka a svěží klíčky mladého hrášku, které přidávají bagetě svěžest a sofistikovanost. Tento gurmánský skvost je ideální pro všechny, kdo hledají perfektní spojení chutí pro rychlý, ale nezapomenutelný oběd nebo svačinu.

Flat Croissant: Nový rozměr francouzské klasiky

Croissant, ikona francouzského pečiva, získává v PAULu novou, moderní podobu. Flat croissant – křupavá, jemně splácnutá verze tradičního croissantu – nabízí inovativní zážitek ze snídaně nebo dopolední svačiny.

Od 2. září až do konce měsíce můžete ochutnat tento lahodný křupavý zázrak ve třech neodolatelných příchutích: pistácie, kokos a malina. Flat croissant je perfektním spojením klasiky a inovace, která potěší nejen školáky a studenty, ale každého milovníka jemného francouzského pečiva.

Redakce

Redakce

Redaktorky a redaktoři magazínu life4us.cz pro vás připravují atraktivní články pro hezčí den. Pokud byste také chtěli do magazínu přispět vlastním článkem nebo máte zájem o inzerci v magazínu, neváhejte nás kontaktovat.